TUNEL SVETI ILIJA

Lorencin: Ne bih se htio miješati, cijena tunelarine je racionalna

zlatko ževrnja,darko lorencin (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
10.07.2013.
u 15:26

Prošao sam jutros kod tunel, čiji je južni prilaz dodatna turistička atrakcija. Njegovo održavanje traži troškove, rekao je ministar turizma

Ministar turizma Darko Lorencin posjetio je sa suradnicima Splitsko-dalmatinsku županiju, gdje se sastao sa županom Zlatkom Ževrnjom i predstavnicima turističkog gospodarstva županije. Razgovarali su o razvoju turističkog sektora u Splitsko-dalmatinskoj županiji, s naglaskom na strateške turističke projekte te županijske manifestacije. Posebno su istaknuti projekti eko-etno sela na Hvaru, turističke valorizacije Dalmatinske zagore, cikloturizma, tematskim stazama, aquaparka u Dugopolju..

Na sastanku je također naglašeno kako su posebni napori poduzeti za razvoj nautičkog i kulturnog turizma te o povlačenju sredstava iz EU fondova. Predstavnici vlasti i turističkog gospodarstva županije naglasili su ministru kako veliki razvojni i investicijski potencijal vide u neprivatiziranim turističkim tvrtkama..

- Zamolili smo ministra da svojim autoritetom pokuša utjecati na odluku o naplati cestarine za tunel Sveti Ilija, iako to nije u njegovom resoru – rekao je župan Zlatko Ževrnja.

- Ne bih se htio previše miješati u resor kolege Hajdaš-Dončića. Prošao sam jutros kod tunel, čiji je južni prilaz dodatna turistička atrakcija. Njegovo održavanje traži troškove. A ova Vlada posluje racionalno, a s cijenom se maksimalno izašlo u susret građanima – rekao je Lorencin i napomenuo kako su prosvjedi demokratsko pravo.

>> \"Imamo protuhrvatsku Vladu! Tunel je otvoren, a nitko nije znao\"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije